• Epoxy verschillende kleuren, winkel Luma
  • Soorten Epoxyvloeren

VERSCHILLENDE SOORTEN EPOXYVLOEREN

Hieronder kan u de soorten epoxyvloeren zien die wij leggen. Zoals u ziet specialiseren wij ons in onderstaande producten. Wij kijken dan ook reeds terug op jaren ervaring en professionalisme. Zo plaatsen wij niet alleen uw vloeren en muren, maar ook uw dromen. Er bestaan natuurlijk nog meer soorten epoxyvloeren, echter zijn dit de meest voorkomende en populairste varianten.  Indien u verder klikt op 1 van de soorten, krijgt u meer uitleg en voordelen over uw keuze. U kan ons natuurlijk ook altijd contacteren voor meer uitleg of een bezoekje aan onze winkel.

Korrelvloer / Steentapijt / Siergrind

Een steentapijt geeft een warme en mooie indruk aan uw bedrijf of in uw huis. Nadat uw siergrind geplaatst is, moet u nog 24 uur wachten om erover te lopen. Deze steentjes zijn in ontelbaar verschillende kleuren beschikbaar.

Pearly Steentapijt

Een Pearly Steentapijt is een korrelvloer die schittende parelmoereffecten heeft. Deze vloer geeft net dat tikkeltje extra. Deze Pearly collectie is in 27 verschillende kleuren beschikbaar.

Mortelvloer / troffelvloer

Een troffelvloer of mortelvloer is een naadloos industriële vloer. Deze vinden we terug in bedrijfswereld bij garages, zwembaden, industrie, kantoren, … Bij de mensen thuis wordt deze eerder in de badkamer, keuken, wasplaats en toilet gebruikt.

Marmerstone

De marmerstone vloer of marmertapijt is een mooie vloer van allemaal kleine marmersteentjes.  Dit geeft een wonderbaarlijke hoogstaande uitstraling van een natuurproduct verwerkt in uw vloer. Hierdoor is het marmertapijt zeer geliefd door zowel particuliere als zakelijke klanten.

Crystal Wall

Een Crystal Wall bestaat uit miljoenen kleine gerycleerde glasscherven die schitteren in het licht.  Hier tover je een muur mee om naar een prachtig glanzend muurtapijt.

Een moderne, warme, mooie epoxyvloer voor u!

Als u op zoek bent naar een professioneel gelegde vloer. Dan bent u bij Epoxy Luma aan het juiste adres.

Logo Luma