RENOVATIE VAN VLOEREN OF MUREN

Een epoxyvloer is een ideale oplossing voor alle plaatsen in uw huis of bedrijf. Slechts enkele millimeters bovenop uw huidige ondergrond en u krijgt een hele nieuwe vloer met hedendaagse, luxe uitstraling. Hieronder kan u enkele renovatie realisaties zien, die Luma heeft uitgevoerd.

RENOVATIE VAN WINKEL OF BEDRIJFSRUIMTE MET EEN EPOXYVLOER

Bedrijfsruimte in epoxy
  • Uw winkel of bedrijfsruimte renoveren. Vernieuw uw vloer met een siergrind, troffelvloer of marmertapijt. Deze zijn namelijk slijtvast en waterdicht. Hiermee hebt u ook een naadloze, makkelijk te reinigen en hygiënische vloer.

RENOVATIE VAN DE LEEFRUIMTE MET EEN EPOXYVLOER

Renovatie living epoxyvloer
  • Een epoxyvloer is warmer aan de voeten ten opzichte van beton of tegels.  Hierdoor wordt er nu bij het renoveren van een leefruimte veel gekozen voor een eigentijdse nieuwe epoxyvloer.

RENOVATIE VAN EEN ZAAL MET EEN  EPOXYVLOER

Renovatie zaal epoxyvloer
  • Uw zaal of bedrijfsvloer renoveren. Geef uw zaal een nieuw uitzicht met een siergrind, troffelvloer of marmertapijt. Kiest u voor een waterdichte, sterke vloer. Contacteer ons dan voor de vele mogelijkheden.

RENOVATIE VAN EEN KEUKENVLOER MET EPOXY

Renovatie keuken epoxyvloer
  • Een plaats waar regelmatig wel eens iets op de grond valt. Zo zegt men soms “Scherven brengen geluk”.  Dit is zo als u een epoxyvloer hebt, die waterdicht, stoot- en slagvast is. Ook is deze makkelijk reinigbaar en is alles zo weer opgekuist zonder dat iemand er iets van ziet achteraf. De perfecte keukenvloer voor elke kok.

RENOVATIE VAN EEN GARAGEVLOER MET EPOXY

  • Ook verdient uw garage een goede ondergrond. Een antislipvloer die ook nog eens slijtvast en waterdicht is. Epoxy-Luma plaatst in uw garage een naadloze epoxyvloer, die makkelijker te reinigen is. Samengevat: slechts enkele millimeters bovenop uw huidige garagevloer, maakt van uw garage een echte garage. Ideaal voor de klusser of auto-, brommer- en fietsliefhebber. Voor het onderhoud hoeft u enkel nog klamvochtig te dweilen of met een neutraal sopje te poetsen.

RENOVATIE VAN EEN VENSTERBANK MET EPOXY

  • Bent u ook uw oude vensterbank beu.  Met slechts enkele millimeters siergrind lossen wij dit op.  Een totaal vernieuwd tablet verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Renoveren was nog nooit zo gemakkelijk. Geen vloeren uitbreken. Wij leggen de nieuwe, mooi ogende vloer erbovenop.

Kom een epoxyvloer eens bekijken en aanvoelen.

Bezoek onze winkel te Merksem of