EPOXYVLOER VOOR PARTICULIEREN

Een epoxyvloer is een ideale oplossing voor alle plaatsen in uw huis of appartement.  Hieronder kan u enkele voorbeelden zien, die Luma heeft uitgevoerd.  Ook kan u de voordelen van epoxy ontdekken voor elke kamer.

TRAPHAL / INKOMHAL MET EEN EPOXYVLOER

Epoxyvloer in gang
  • De traphal/inkomhal. Ten eerste stapt men telkens op dezelfde plek op de trap. Ten tweede komt men ook binnen met natte schoenen van buiten.  Epoxy heeft hier zijn voordelen. Deze is namelijk slijtvast en waterdicht. Als gevolg zullen plekken en slijtage minder snel voorkomen.

SLAAPKAMER of LEEFRUIMTE MET EEN EPOXYVLOER

Epoxyvloer in de slaapkamer
  • Ook is epoxy warmer aan de voeten ten opzichte van beton of tegels.  Hierdoor wordt er vaak in de living of in de slaapkamer gekozen om een eigentijdse epoxyvloer.

BADKAMER MET EEN EPOXYVLOER EN EPOXYMUUR

Epoxyvloer en muur in douche
  • Door de waterdichtheid kan men zelfs epoxy in de badkamer laten plaatsen.  Zowel de vloer als de muren kunnen in een eigen gewenste kleur gecombineerd worden.  Een moderne of eerder een klassieke look, de keuze is volledig aan u.

OPENHAARD MET EEN  EPOXYMUUR

Epoxy Wall openhaard
  • Ook een openhaard met epoxy Crystal Wall maakt uw kachel compleet. Omdat epoxy bestand is tegen hogere temperaturen, kan u van uw schouw een mooie creatie maken.

KEUKEN MET EEN  EPOXYMUUR

Crystal Wall in keuken
  • Wenst u een makkelijk afwasbare muur, kies dan voor onze Crystal Quartz Wall. In de keuken: boven het aanrecht heeft iedereen een muur die veel te verduren krijgt. Zoals de warmte van uw gasfornuis, epoxy is bestand tegen hoge hitte. Ook zijn er veel opspattende vloeistoffen, epoxy is waterdicht.

GARAGE MET EEN  EPOXYVLOER

  • Ook verdient uw garage een goede ondergrond. Stop met schrobben om die vlekken uit uw ondergrond te krijgen. Wanneer u een epoxyvloer laat plaatsen, die waterdicht is, trekt de vlek niet zo snel in de ondergrond. Daardoor is die makkelijker te reinigen. Samengevat: slechts enkele millimeters bovenop uw huidige garagevloer en uw problemen zijn voorbij. Daarna hoeft u enkel nog klamvochtig te dweilen of met een neutraal sopje te poetsen.

Epoxyvloeren is aan een serieuze opmars bezig in de huizen van nu.

Kom een epoxyvloer eens bekijken en aanvoelen.

Bezoek onze winkel te Merksem of