EPOXYVLOER NIEUWBOUW

Een epoxyvloer is DE MODERNE HEDENDAAGSE VLOER voor een nieuwbouw woning of bedrijf.  Hieronder kan u enkele voorbeelden zien, die Luma heeft uitgevoerd.  Ook kan u de voordelen van epoxy ontdekken.

LEEFRUIMTE, KANTOOR OF WINKEL MET EEN EPOXYVLOER

Epoxyvloer voor nieuwbouw
  • Uw living, kantoor of winkel  met een slijtvaste en waterdichte epoxyvloer. Dit is een vloer, die zacht loopt en zelfs makkelijk reinigbaar is door zijn naadloze karakter. U kiest hiermee voor een ondergrond met een luxe en moderne uitstraling.

BUREAURUIMTE OF SLAAPKAMER MET EEN EPOXYVLOER

Bureauruimte epoxyvloer plaatsen
  • Ook is epoxy warmer aan de voeten ten opzichte van beton of tegels.  Hierdoor wordt er vaak in de slaapkamer of een thuiskantoor gekozen voor een eigentijdse epoxyvloer.

NIEUWE BADKAMER MET EEN EPOXYVLOER EN EPOXYMUUR

Epoxy in de badkamer vloer en muur
  • Badkamer

    Door de waterdichtheid kan men zelfs epoxy in de badkamer laten plaatsen.  Zowel de vloer als de muren kunnen in een eigen gewenste kleur gecombineerd worden.  Een moderne of eerder een klassieke look, de keuze is volledig aan u.

NIEUWE KEUKEN MET EEN  EPOXYMUUR

Keukenmuur in epoxy
  • Wenst u een makkelijk afwasbare muur, kies dan voor onze Crystal Quartz Wall in uw keuken. Boven het aanrecht heeft iedereen een muur die veel te verduren krijgt. Zoals de warmte van uw gasfornuis, onze kristal kwarts muur is bestand tegen hoge hitte. Ook zijn er veel opspattende vloeistoffen, onze epoxymuur is waterdicht.

NIEUWE GARAGE MET EEN  EPOXYVLOER

  • Uw garage verdient een goede naadloze ondergrond. Wanneer u een epoxyvloer laat plaatsen, die waterdicht is, trekken vlekken niet zo snel in de vloer. Zo is uw ondergrond bestand tegen oliën en andere vetten van auto’s, moto’s of fietsen. Hierdoor is uw epoxyvloer dus makkelijker te reinigen. Ook is een epoxyvloer zeer stevig en bestand tegen stoten en slagen. En omdat een epoxyvloer ook een antislip eigenschap heeft, is het dus een ideale vloer voor elke garage.

Epoxyvloeren is aan een serieuze opmars bezig in de huizen van nu.

Kom een epoxyvloer eens bekijken en aanvoelen.

Bezoek onze winkel te Merksem of