FIRMA EPOXY LUMA ANTWERPEN 

Bent u op zoek naar een professional in het leggen van Epoxyvloeren of kunstharsvloeren. Waar wij goed in zijn: Het plaatsen van korrelvloer, steentapijt of siergrind, mortelvloer of troffelvloer, ook de luxe uitstraling van een marmertapijt en onze fantastische muuroplossing crystal wall. Zelfs gewenste patronen zijn mogelijk.. Nieuwe epoxyvloer leggen en oude vloeren renoveren zijn onze specialiteit. We hebben reeds vele mooie resultaten in provincie Antwerpen en België gerealiseerd. Particulieren en bedrijven kunnen op ons beroep doen. LEES HIERONDER VERDER.

INFO

Soorten Epoxy vloeren

Welke verschillende soorten epoxyvloeren bestaan er?

De bekendste soort epoxyvloer is een KorrelvloerSteentapijt of SiergrindHieruit volgt ook de nieuwste variant. Het Pearly Steentapijt,deze verovert vele harten met zijn parelmoereffecten. Ook een Mortelvloer of Troffelvloer heeft zijn voordelen reeds bewezen. Als laatste maar niet de minste plaatsen we ook de Marmerstone vloer of Marmertapijt. Deze is het luxepaardje onder de epoxyvloeren.

Eveneens kan men wanden met epoxy bekleden. Deze soort is meer bekend als Crystal Wall.

Bedrijven

Vele firma’s uit provincie Antwerpen en omstreken

laten een Epoxyvloer leggen. Omdat een epoxyvloer een slijtvaste eigenschap heeft. Eveneens is hij sterk en kan naadloos geplaatst worden. Bovendien is een epoxyvloer onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch.

Concluderend dit is een zeer duurzame oplossing voor elk bedrijf of winkel.

Particulieren

Bij particulieren

komen we meer en meer Epoxyvloeren tegen in hun huizen.
Dat is niet verwonderlijk, als u de vele voordelen hiervan bekijkt.

Zo een nieuwe mooie vloer, die weinig onderhoud vraagt. Daar droomt toch iedereen van.

Planning & Afwerking

Hoe gaan we te werk?

– Ten eerste bekijken we waar u een nieuwe vloer wenst.
– Vervolgens overlopen we de mogelijkheden voor uw omgeving.
– Als laatste kiest u een kleur en structuur.

Zodoende komen we tot een mooie slijtvaste epoxyvloer.

Renovaties

Bij het renoveren van een vloer

is de epoxy vloer een grote hit door de minieme dikte van de vloer.
Immers is het slechts een dikte van enkele milimeters bovenop uw huidige vloer of tegels. Daarmee creërt u een totaal nieuwe vloer met een onbeschrijflijke uitstraling.

Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw

wordt een epoxyvloer bovenop de chape geplaatst. Echter is het wel belangrijk dat de ondergrond helemaal droog is.

Speciale patronen

Had u ook graag een speciaal patroon in uw huis of bedrijf verwerkt in de vloer.

Of dacht u aan een mooie muurtekening in epoxy.

Informeer dan bij Luma naar de verschillende mogelijkheden.

Betrouwbare service. Wij plaatsen niet alleen uw vloeren. WIJ PLAATSEN UW DROMEN.

Waarom voor ons kiezen?

Professioneel gereedschap

Luma beschikt over de kennis. Maar ook hebben we de juiste materialen. Waardoor wij u kunnen laten lopen of rijden op een fantastische ondergrond.

Bewezen projecten

Ook kijken wij reeds terug op tal van realisaties in de provincie Antwerpen en België. Zoals bijvoorbeeld een feestzaal in Vilvoorde of de kantoren van Materne.

Bekijk onze REALISATIES. En laat u vervolgens overtuigen door ons vakwerk.

Competitieve Prijzen

Luma is een bedrijf dat zeer competitieve prijzen hanteert. Had u graag meer info over een prijs van steentapijt, korrelvloer, mortelvloer, troffelvloer, marmertapijt of crystal wall? vraag hier uw offerte: CONTACTEER ONS VANDAAG.

Lange garanties

U krijgt bij ons de garantie van een zorgeloze vloer.

Jarenlange Ervaring

Evenzeer heeft Luma reeds jarenlange ervaring. Hiermee kan u rekenen op onze professionaliteit en kennis om uw droom waar te maken.

Goede ondersteuning

Enerzijds krijgt u van ons een goede ondersteuning bij de keuze van uw vloer.

Anderzijds kan u bij ons terecht voor alle vragen en of opmerkingen. Contacteer ons.

Wat is een epoxyvloer?

Epoxyvloeren of kunstharsvloeren zijn een nieuwere variatie van de iets bekendere gietvloeren. Daardoor zijn ze tegenwoordig heel populair bij nieuwbouwprojecten en vloerrenovaties. Omdat deze vloeren talloze voordelen hebben tegenover klassieke vloersystemen, is dit geen verrassing. Ook zijn de mogelijkheden met epoxyvloeren eindeloos. U krijgt een ideale vloer voor elke kamer of ruimte. Verder kan u voor meer informatie kijken bij onze “Soorten Epoxyvloeren”.

Kortom een epoxvloer kan afgewerkt worden in allerlei uitvoeringen en kleuren. Eveneens zijn ook speciale patronen mogelijk op aanvraag.

Dus bekijk zeker de voordelen en mogelijkheden van epoxyvloeren op onze site.  En wie weet, hebt u dankzij Epoxy-Luma binnenkort een nieuwe, moderne vloer. Maar vooral een betaalbare nieuwe vloer. Ook meer weten? Laat dan zeker van u horen!  Want wij helpen u graag verder.